Om Rödjegården

Vi är idag ca 100 familjer som är medlemmar i föreningen.

Föreningen är en ideell förening som drivs med pengar från medlemsavgifter, intäkter från aktiviteter och diverse bidrag som föreningen ansöker om. Det är därför viktigt att just du blir medlem och deltar på aktiviteterna, så Rödjegården kan vara en levande gård och gå runt.

Utöver medlemmarna består föreningen även av en styrelse och en aktivitetsgrupp.

Styrelsen träffas ca sex gånger om året och går då igenom ekonomisk avstämning, vad som hänt sedan sist och vad som genomförts, nya händelser, aktiviteter och kommande evenemang.

I aktivitetsgruppen träffas vi och planerar aktiviteter på Rödjegården.Dit får boende i Skårtorp komma och vara med på olika aktiviteter.

För att få uppdaterad information, bilder och tillbakablickar gilla vår sida på facebook. Här lägger vi upp aktiviteter som tillkommer utöver vår aktivitetslista som vi delat ut, samt bilder från området.

Aktivitetslistan kommer ut 1-2 gånger om året och vi sätter upp den vid era postlådor för att den ska vara synlig.

Vill du hjälpa till med en aktivitet är det bara att höra av sig till aktivitetsgruppen. (aktivitet@rodjegarden.se).

Vi försöker alltid vara minst fyra stycken på varje aktivitet, allt för att det ska vara roligt att anordna aktiviteter tillsammans. Välkommen att hjälpa till. Finns det frågor, funderingar eller tips, hör av er. Det går även att höra av sig via Facebook.
Aktivitetsgruppen har även döpt försäljningsståndet till Rödje sjöservering.

Rödjegården kan hyras året runt. Är du medlem får du hyra till ett billigare pris, så varför inte ordna kalaset, dopet eller studentfesten här?

Har du frågor, tveka inte att höra av dig!
Vi ser framemot att träffa dig!